BRÜCKE 49

(placeholder)

BRÜCKE 49 HERBERGE

contemporary designed mountain residences

The "Studio" Loft Apartment

A loft. A studio. A cosy hide away den.


Situated on the top floor of the chalet, the Stuba is overlooking the river Rhein and the village square. Except from bathroom and the kitchen, imagine one open space with the high ceilings' and massive wooden beams.


The kitchen in the middle at the end of the hallway, is made by a local craftsman with design inspiration from Plain English and the bathroom from Duravit and Vola.

On the right is an open space night-time / private area with bed, cosy chairs, lamps, “library” and also access to a private terrace looking south toward the Zervreila.

On the left is the living area with dining-table and comfortable seating / lounging area.


The Stuba is with original wooden clad walls from 1744 combined with contemporary design features held in a unique and warm colours scale.